Maxelants home

Anna Kramer


Maxelant
Expositieruimte in Theater de Tamboer presenteert TOOI !
Een sierlijke expositie met werken van Anna Kramer en Maxelant Harmsze

Vanaf 11 januari tot 26 februari 2011 is de expositie te bezichtigen van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur. En tijdens voorstellingen in Theater en Congrescentrum de Tamboer.

De feestelijke vernissage is op zaterdag 29 januari vanaf 16.00 uur tot 17.30 uur Een hapje en drankje staan voor u klaar.
Kunstenaar Halbe Hageman heet alle belangstellenden welkom en geeft op geheel eigen wijze een korte toelichting op de expositie .

De exposities Vanaf januari 2011 worden doorlopend duo-exposities georganiseerd in de expositieruimte van de Tamboer. Kunstenaars vragen medekunstenaars om het contrast of de overeenkomst in hun werken te versterken. De transparante expositieruimte biedt rondom ruimte voor uw verrassende blikken, vanaf het plein bij de entree en de gezellige binnentuin.
 

Anna Kramer (www.annakramer.biz)
In het stroomdallandschap van de Drentse Aa woont Anna Kramer. Zij werkt in Groningen en vanuit huis in Tynaarlo.

Sinds haar afstuderen aan Academie Minerva heeft zij op diverse plaatsen geexposeerd.
In 2010 was de deelname aan de expositie in Bergen N.H. tijdens de kunst10daagse in 2010 wel heel bijzonder. Als lid van kunstenaarsvereniging VANTYNAARLO is zij betrokken bij diverse projecten.

Anna maakt installaties en digitale werken. Thema’s in haar werk zijn onderwerpen waar zij dagelijks mee te maken heeft; Vrouw in de maatschappij, het Landschap.
 

Maxelant (www. harmsze.nl/maxelant)
Maxelant werkt als beeldend kunstenaar. Ze heeft een atelier in Groningen, in het complex Oosterhamrikkade Noordzijde 114, als lid van de vereniging OKn. Zij werkt ook thuis, in Roden.

Zij is in 2003 afgestudeerd aan de Academie Minerva, en heeft sindsdien geëxposeerd in Groningen, Assen, Nieuw-Roden, Delfzijl en Meppel, en vooral in de thuisbasis van de kunstenaarsvereniging Verkuno, het Koetshuis Mensinge in Roden.

Maxelant is al jarenlang gefascineerd door de vele mogelijkheden van de Band van Möbius, een ring die voordat hij gesloten wordt, éénmaal wordt gedraaid.
Tijdens de Vernissage van de exposite kunnen bezoekers zelfs objecten passen!
 

ADRES : Theater en congrescentrum De Tamboer Hoofdstraat 17 7902 EA HOOGEVEEN Hoogeveen ligt centraal in Noordoost Nederland, op het kruispunt van de A28 en de A37. De Tamboer is gemakkelijk te bereiken. Met riante parkeerruimte aan de achterkant van het theater. Vlak bij de hoofdingang zijn 3 parkeerplaatsen voor minder validen

Website Anna Kramer »
Website De Tamboer »
Last modified 03-02-2011